Αρχική arrow Οροι Χρήσης arrow Χρόνος Παράδοσης

Χρόνος Παράδοσης

Η παραγγελιά σας θα αποσταλεί από εμάς με τα ΕΛ.ΤΑ. την επόμενη ημέρα αφού έχει γίνει η κατάθεση στην τράπεζα. Ο χρόνος παραλαβής είναι περίπου 3 εργάσιμες ημέρες.

•  Εάν  το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο ή εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας τηλεφωνικός για να σας δώσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

•    Εάν για κάποιο λόγο δεν  μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας και έχετε καταθέσει το ποσό μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα επιστραφεί το ποσό στο ακέραιο.

•    Σε όλες τις περιπτώσεις θα επικοινωνούμε μαζί σας προσωπικά στόχος μας είναι να είστε εσείς ικανοποιημένοι και ασφαλής.

Παρακαλώ καλέστε μας στο 26840-32724  ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.

Στατιστικά

Επισκέπτες: 288563

Online χρήστες

Έχουμε 19 επισκέπτες σε σύνδεση
edem Shop edem Shop Σαπούνι με άρωμα papaya και παπαρουνόσπορο edem Shop Σαπούνι αρωματικό καρδούλα με στρας Σαπούνι με λεβάντα edem Shop edem Shop Σαπούνι με άρωμα κενζο Σαπούνι με άρωμα τριαντάφυλλο Σαπούνι με κανέλα και καφέ ζάχαρη Σαπούνι με τρούφα σοκολάτας Σαπούνι με καρύδα edem Shop Σαπούνι με φύκια Σαπούνι με πράσινο τσάι edem Shop Σαπούνι με πράσινο άργιλο και καλέντουλα
Προηγούμενα Play Stop Επόμενα
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.