Αρχική arrow Οροι Χρήσης arrow Χρόνος Παράδοσης

Χρόνος Παράδοσης

Η παραγγελιά σας θα αποσταλεί από εμάς με τα ΕΛ.ΤΑ. την επόμενη ημέρα αφού έχει γίνει η κατάθεση στην τράπεζα. Ο χρόνος παραλαβής είναι περίπου 3 εργάσιμες ημέρες.

•  Εάν  το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο ή εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας τηλεφωνικός για να σας δώσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

•    Εάν για κάποιο λόγο δεν  μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας και έχετε καταθέσει το ποσό μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα επιστραφεί το ποσό στο ακέραιο.

•    Σε όλες τις περιπτώσεις θα επικοινωνούμε μαζί σας προσωπικά στόχος μας είναι να είστε εσείς ικανοποιημένοι και ασφαλής.

Παρακαλώ καλέστε μας στο 26840-32724  ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.

Στατιστικά

Επισκέπτες: 269611

Online χρήστες

Έχουμε 3 επισκέπτες σε σύνδεση
Αρωματικό σαπούνι τριαντάφυλλο edem Shop Σαπούνι με άρωμα κενζο edem Shop Σαπούνι με φύκια edem Shop edem Shop Σαπούνι με καρύδα Σαπούνι με μέλι βρώμη edem Shop edem Shop Σαπούνι με άρωμα φράουλα Σαπούνι με άρωμα papaya και παπαρουνόσπορο Σαπούνι με κίτρινο άργιλο και καλέντουλα edem Shop Σαπούνι με καλέντουλα Σαπούνι με τρούφα σοκολάτας Σαπούνι με πράσινο τσάι
Προηγούμενα Play Stop Επόμενα
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.