Αρχική arrow Οροι Χρήσης arrow Επιστροφή – Εγγύηση

Επιστροφή – Εγγύηση

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

•    Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα μας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.)

•  Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 5 ημερών από την ενημέρωση σας προς εμάς τότε  δύναται να μην αποδεχτούμε την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

•    επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

•    το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

•    το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Τιμολόγιο, Αποδ. Λιανικής κ.ο.κ)

•    Στην περίπτωση τροποποίησης της παραγγελίας μετά την παραλαβή της, επιβαρύνεστε με το κόστος της μεταφοράς.

•    Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος

Στατιστικά

Επισκέπτες: 288570

Online χρήστες

Έχουμε 3 επισκέπτες σε σύνδεση
Σαπούνι με κόκκινο άργιλο και καλέντουλα Σαπούνι με κανέλα και καφέ ζάχαρη edem Shop Σαπούνι με πράσινο τσάι edem Shop Σαπούνι με φύκια edem Shop Σαπούνι με καρύδα Σαπούνι με λεβάντα Σαπούνι με κίτρινο άργιλο και καλέντουλα Σαπούνι με άρωμα φράουλα edem Shop edem Shop edem Shop Σαπούνι αρωματικό καρδούλα με στρας Σαπούνι με χαμομήλι edem Shop edem Shop
Προηγούμενα Play Stop Επόμενα
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.